Івано-Франківськ

У Почаєві оголосили повний карантин

Місто закриють на в'їзд та виїзд, пропускатимуть лише спецтранспорт

У місті Почаїв Кременецького району на Тернопільщині посилять карантинні заходи.

Про це повідомив перший заступник  голови Кременецької районної державної адміністрації Вячеслав Онишкевич на своїй сторінці у Фейсбук, пише ПІК.

” Відбулось позачергове засідання районної комісії з ПТЕБ та НС (з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій). Зважаючи на різке зростання захворюваності на COVID-19 у місті Почаїв з 10:00 год. 21.04.2020 року вводиться заборона на в’їзд/виїзд з карантинної зони міста”, – зазначив Онишкевич.

Такі жорсткі заходи пов’язані з тим, що у місті Почаїв зафіксовано спалах коронавірусу наступної доби після Великодня. Підтверджено 13 нових випадків Covid-19, загалом у Кременецькому районі зафіксовано вже 42 випадки зараження коронавірусом.

Додамо, що саме в Почаєві  розташована Почаївська лавра, де МОЗ України підозрює масштабний спалах коронавірусу серед монахів та послушників, однак настоятель з числа ієрархів РПЦ в Україні відмовляється співпрацювати з медиками для проведення обстежень. Про це на засіданні оперативного штабу Тернопільській області сказала головний санітарний лікар Тернопільської області Оксана Чайчук.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено