Івано-Франківськ

Співпраця з проєктом «DESPRO» розв’язує проблему водопостачання Тлумача (фото)

Не припиняючи подачу води споживачам - замінили 330 м мереж на найпроблемнішому відрізку водогону.

В селі Нижнів Тлумацького району завершили капітальний ремонт підвідного водогону, який подає воду для мешканців Тлумача, адміністративного центру об’єднаної територіальної громади. Вартість проєкту 1,3 млн грн, повідомляє ПІК.

despro1

Завдяки співпраці зі швейцарсько-українським проєктом «DESPRO» у Нижневі замінили 330 м мереж водопостачання на найпроблемнішому відрізку, де через значну зношеність підвідного водогону та необхідність підтримання високого тиску траплялися часті пориви.

Це створювало багато проблем як для КП «Тлумачкомунсервіс» – організації, котра обслуговує водогін, так і для місцевих мешканців, через угіддя яких він проходить.

Варто зауважити, що ремонтні роботи велися без зупинки водопостачання тлумачанам. Адже саме зараз, під час карантину, безперебійне забезпечення споживачів водою є важливим елементом протидії поширенню COVID-19.

У Тлумацькій міській раді зазначають, що завдяки підтримці «DESPRO» вдалося б зробити набагато більше, якби районна рада довгий час не зволікала із передачею тоді ще КП «Тлумач-водоканал» об’єднаній територіальній громаді.

Читайте також у ПІК:

Великий галицький водогін усе ще тільки на папері

Відео-подяка лікарям Тлумаччини (ВІДЕО)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено