Івано-Франківськ

Як у Косівському районі дочекалися відповіді зі столиці і нічого не зрозуміли

Населення та влада домагаються перегляду рішення щодо абонентської плати за розподіл газу.

Ще на початку зими мешканці Косівського району виказали місцевій владі незадоволення щодо запровадженням так званої абонентської плати за розподіл природного газу, що виймає з кишень споживачів зайві кошти. Відповідно до своїх повноважень, влада відреагувала, повідомляє ПІК.  

Районна рада на початку березня прийняла на черговій сесії рішення про звернення до центральних органів виконавчої влади  щодо перегляду відповідних Постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг НКРЕКП) від 07.10.2019 року №2080 та від 24.12.2019 року №3023.

Більш ніж через місяць до району надійшла розлога відповідь (5 сторінок) за підписом члена НКРЕКП О. Кривенка. Відповідь  містить надзвичайно складну для споживача систему понять. Таких як Правила постачання природного газу, Кодекс газорозподільних систем, Річна замовлена потужність об’єкта тощо.

Та автори відповіді на завершення, мабуть, відчули  її недолугість, тому на сам кінець додали:

“Виходячи із вищенаведеного, за більш детальними роз’ясненнями з цих питань Вам доцільно звернутися до відповідного структурного підрозділу Управління праці та соціального захисту населення».

Косівська районна рада, перш ніж сказати своє слово, розмістила офіційний «шедевр» епістолярного жанру на своїй сторінці у Фейсбук. Запропонувала депутатам районної та місцевих рад Косівщини, жителям краю ознайомитись з відповіддю на їх звернення… Мабудь, для того, щоб люди зрозуміли, як важко буває місцевій владі порозумітися зі столичним істеблішментом.

Читайте також:

В Україні хочуть втримати ціни на 10 видів продуктів і навіть воду

В “Укрзалізниці” обіцяють не піднімати після карантину ціни на квитки

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено