Івано-Франківськ

Калуські поліцейські розшукали та затримали викрадача автомобіля

"Копи" менш ніж за годину знайшли викрадений автомобіль та затримали злочинця.

Вчора, 9 травня, о 15:25 до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля. Заявниця повідомила, що невідомий викрав автівку «Опель Вектра» у селі Томашівці, що у Калуському районі. Жінка пояснила, що незачинену автівку водій залишив на дорозі біля будинку з ключем у замку запалювання, повідомила пресслужба поліції.

Правоохоронці негайно визначили можливі шляхи виїзду з даного населеного пункту та подальші напрямки руху. За «гарячими слідами» оперативникам менш ніж за годину вдалося зупинити викрадений автомобіль між селами Студінка і Середній Бабин.

96553874 4156809141026361 7066662863527477248 o

Поліцейські затримали зловмисника, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Останні з’ясували, що до злочину причетний 27-річний місцевий мешканець, раніше судимий за аналогічні злочини. Він проїжджав велосипедом і помітив відчинений автомобіль, після чого вирішив викрасти його.

Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність згідно  ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України. Надалі слідчі повідомлять про підозру зловмиснику, а суд обере міру запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Читайте також:

У Городенці під час ДТП постраждав 28-річний мотоцикліст (Відео)

В Івано-Франківську знайшли зниклого хлопця (Фото)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено