Івано-Франківськ

Зарплати на Прикарпатті зросли майже на 14% за рік

У січні-березні 2020 р. розмір середньомісячної номінальної заробітної  плати штатних працівників становив 9129 грн.

Середньооблікова кількість штатних працівників підприємств, установ, організацій (із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) у березні 2020 р. становила 186,6 тис. осіб, повідомили у головному управлінні статистики в Івано-Франківській області.

У січні-березні 2020 р. розмір середньомісячної номінальної заробітної  плати штатних працівників підприємств, установ, організацій (із кількістю найманих працівників 10 і більше  осіб) становив 9129 грн, що на 13,5% більше, ніж  у  відповідному  періоді 2019 р.

Найвищий рівень оплати праці спостерігався на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, на виробництві електричного устатковання,  гумових і пластмасових виробів; іншої неметалевої мінеральної продукції,  хімічних речовин і хімічної продукції, в добувній промисловості та розробленні кар’єрів, де заробітки працівників перевищили середній показник по області на 49,4% – у 1,6 раза. Найнижчі нарахування заробітної плати зафіксовано у будівництві та на виробництві комп’ютерів, електронної та оптичної продукції (не перевищували 67,2% середнього показника по області).

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено