Івано-Франківськ

На Прикарпатті судитимуть “гастролерів” з Одещини

Правоохоронці Івано-Франківщини направили до суду кримінальне провадження щодо організованої злочинної групи.

Про це повідомила пресслужба поліції, пише ПІК.

Правоохоронці встановили, що зловмисники на території Івано-франківської, Чернівецької та Тернопільської областей вчинили ряд квартирних крадіжок.

«Слідчі правління ГУНП в Івано-франківській області (детективами) під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-франківської області завершили досудове розслідування з направленням до суду обвинувального акту у кримінальному провадженні за фактами ч. 5 ст. 185 (Таємне викрадення чужого майна поєднаного з проникненням в житло в складі організованої групи) ККУ.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що в період листопада 2019 року зловмисники на території області вчинили три квартирні крадіжки, дві в Тернопільській та Чернівецькій областях”, – повідомили в поліції.

96652949 4173207889386486 41039460485300224 n

Нагадуємо, що 21 листопада в Івано-Франківську оперативні працівники карного розшуку обласної поліції  із залученням бійців роти поліції особливого призначення та патрульних затримали чотирьох чоловіків, підозрюваних у вчиненні низки квартирних крадіжок на Прикарпатті. Зловмисників поліцейські затримали на вулиці Коновальця одразу після вчинення чергової крадіжки. Група осіб вчинила крадіжки з двох квартир: 40-річної та 36-річного місцевих мешканців.

Читайте також:

У Франківську поліція перевіряє законність ревізій лікарень, де приймають хворих на COVID-19

У Калуші поліція затримала чоловіка за незаконне зберігання зброї

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено