Івано-Франківськ

В Олешанській громаді відремонтують дороги власною технікою (фото)

Такий автопарк обійшовся у майже 6 мільйонів гривень.

olesha

Щоб зробити лад в одній із найпроблемніших сфер інфраструктури громади, в Олешанській ОТГ, що на Тлумаччині, ремонтуватимуть дороги власними силами, повідомляє ПІК.

Для цього закупили майже увесь комплект спеціалізованої дорожньої техніки – автогрейдер, дорожній каток, грейферний навантажувач, екскаватор, бітумізатор. На це, як стверджують в ОТГ, за три роки існування громади витратили 5,7 млн гривень.

Днями працівники місцевого «Сількомунгоспу» провели випробовування  навісного мініасфальтоукладальника, придбаного минулого року за кошти інфраструктурної субвенції.

 «Наявність такого парку техніки відкриває прямий шлях до можливості проводити ремонт асфальтового покриття власними силами, сплачуючи тільки вартість пального, витратних матеріалів та заробітної плати. Це значно знижує вартість ремонту існуючих та будівництва нових доріг на території Олешанської громади, а також дає можливість комунальному підприємству заробляти власні кошти за рахунок здійснення ремонту доріг у сусідніх громадах», – вважає голова Олешанської ОТГ Богдан Двояк.

 

olesha1 1

Мар’яна Бодак.

Фото із офіційного сайту громади.

Читайте також:

Невеликі Гринівці на Тлумаччині матимуть не лише новий дитсадок, а й добру дорогу

«Не хочу уроків у телевізорі, бо там не моя вчителька…» (ФОТО)

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено