Івано-Франківськ

Чого найбільше в житті боїться Рінат Ахметов?

Чи є в тому щось спільне з "пророцтвом" московського Карасьова?

Український олігарх Рінат Ахметов, відповідаючи на запитання Радіо Свобода про свій найбільший страх, заявив, що нічого не боїться, «але є те, що сильно «болить», пише ПІК.

“У принципі, я нічого не боюся. Але є те, що в мене сильно «болить». Мені боляче, що ось уже 6 років я не був у своєму рідному Донецьку. Що я не можу пройтися рідними вулицями й поговорити з земляками. Що я не можу провідати рідні могили, не можу сходити на могилу батька… Я дуже хочу, щоби це все скоріше сталося. І, напевно, боюся, що це не відбудеться або відбудеться не скоро», – зауважив бізнесмен.

Теза «не відбудеться» виглядає доволі тривожною на тлі “прогнозу” московського політолога Володимира Карасьова, який передбачає приєднання всього Донбасу до Росії уже восени цього року. На його думку, масова паспортизація Росією жителів так званих республік, є підготовкою до анексії, передає Діалог.UA.

Карасьов також зазначає, що вже сьогодні законодавча, освітня, медична, військова та інші системи на окупованих територіях “інтегровані” в російські.

Щоправда, кремлівські та сепаратистські експерти прогнозують входження “Л / ДНР” до складу Росії протягом усіх 6 років, що йде війна. Але цього не сталося. Багато аналітиків вважають, що і не станеться.

До слова, Ахметов також сказав Радіо Свобода, що на боротьбу з коронавірусом в Україні виділив 300 мільйонів гривень.

Читайте також:

Сльози та цілування землі. Чому лемки з Прикарпаття їздять у далеке польське село

Жертви комуністичних репресій в Україні: не маємо права забути!

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено