Івано-Франківськ

Вже з першого червня в Україні можуть відкрити дитячі садочки

Це скоріш відбудеться в тих областях, де покращується епідеміологічна ситуація.

Про це повідомив голова комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, передає УНН.

sadochok

“Гарні новини для батьків. Із 1 червня в Україні можуть відкрити дитячі садочки. Проте, це відбудеться не в усіх областях, а тільки там, де епідеміологічна ситуація покращується”, – заявив Бабак.

Зазначається, що заклад дошкільної освіти зможе відкритися тільки за умови виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, які були розроблені Головним санітарним лікарем України спільно з МОН.

“Є надія, що після того, як уряд затвердить на своєму засіданні 20 травня цей протокол безпеки для відкриття закладів дошкільної освіти, із 1 червня вони почнуть відкриватися”, – зазначив нардеп.

Зазначимо, що в Івано-Франкіській області впродовж останнього тижня добова кількість нових випадків коронавірусного захворювання є значно меншою, ніж на початку травня. За час епідемії хворобу подолали 513 прикарпатців.

Однак Івано-Франкіська область є на третьому місці серед областей України за кількістю виявлених випадків коронавірусної хвороби (1221 випадок). Першу позицію займає Чернівецька область (2713 випадків), на другій позиції Київська область (1224 випадки).

Читайте також:

Як польський бургомістр підтримав медиків Тисменицького району

П’ятеро дітей з Долини не мають що їсти

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено