Івано-Франківськ

Послуги у Тлумацькій лікарні надаватимуть відверто за гроші

Платити треба наперед, саму послугу нададуть тільки після пред’явлення документа про оплату.

Сесія Тлумацької районної ради затвердила перелік платних медичних послуг у КНП «Тлумацька центральна районна лікарня» та їх вартість, повідомляє ПІК.

Tlumatska likarnya scaled

Згідно з «Положенням про порядок надання платних послуг», у комунальному неприбутковому підприємстві «Тлумацька ЦРЛ» від тепер платними є такі послуги:

  • медичні огляди кандидатів у водії і водіїв,
  • громадян для отримання ліцензії на носіння зброї, працівників зі шкідливими чи небезпечними умовами праці, робітників підприємств всіх форм власності, ендоскопічний огляд (без направлення лікарів);
  • лабораторні дослідження;
  • діагностичні послуги (дослідження з функціональної діагностики, ендоскопічні, ультразвукові та рентгенологічні дослідження) та консультативні послуги лікарів;
  • видача медичної довідки ф 086/0 для вступників до навчальних закладів;
  • витяг з історії хвороби.

Платити треба наперед, саму послугу нададуть тільки після пред’явлення документа про оплату.

Скільки брати з собою грошей, плануючи відвідування райлікарні, можна буде підрахувати заздалегідь: тарифи райлікарня повинна оприлюднити на своєму офіційному сайті. До слова, у положенні попереджають, що вартість послуг може змінюватися.

Наразі плата за огляд і консультацію лікаря передбачена у межах від 18 до 61 грн. Найдорожче обійдеться огляд у лікаря-фтизіатра (29,20 грн), найдешевше – у онколога (18,36 грн), за консультацію акушер-гінеколога треба буде заплатити 61,59 грн.

Рентген коштуватиме від 87 грн, рентген зуба – 24,53 грн, флюорографія – 32,77 грн, ЕКГ – 27,31 грн. За ультразвукову діагностику доведеться викласти від 50 до 99 грн. Загальний аналіз крові – 49,51 грн, аналіз крові на глюкозу – 43,03 грн. Швидкий тест на СНІД – 78,40 грн. Накладання гіпсової пов’язки – 146,20 грн.  Найдорожча медпослуга у переліку стосується жіночого здоров’я і коштує вона 539,27 грн.

Залишається сподіватися, що оплативши послугу, пацієнти отримають відповідно якісне обслуговування без особистих «подяк» спеціалісту.

Мар’яна Бодак.

Читайте також:

У Калуській ЦРЛ померла жінка: у лікарні неправильно оцінили важкість стану пацієнтки

Чи готова Івано-Франківська область до другого етапу пом’якшення карантину

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено