Івано-Франківськ

Кабмін таки виділить 70 млн грн на будівництво біатлонного комплексу в Поляниці

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт наголосив, що біатлоністи завжди приносять нагороди Україні на міжнародних змаганнях.

Про це УНН повідомляє з посиланням на Урядовий портал, пише ПІК.

1498906

На фото: Дмитро Підручний, капітан чоловічої збірної України з біатлону. 10 березня 2019 року став першим українцем — чемпіоном світу з біатлону серед чоловіків, перемігши в гонці переслідування.

“Кабінет Міністрів підтримав Порядок та умови надання у 2020 році субвенції з державного бюджету міському бюджету місті Яремче (для Поляницької сільської ради) на будівництво сучасного біатлонного комплексу в селі Поляниця (Івано-Франківська область). Сума субвенції складає 70 млн грн”,- йдеться в повідомленні.

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт наголосив, що біатлоністи завжди приносять нагороди Україні на міжнародних змаганнях.

“Тому така спортивна споруда європейського рівня вкрай важлива для нашої країни. Коли ми добудуємо другу чергу комплексу, то вже зможемо проводити там українські змагання та збори, щоб наші спортсмени не виїжджали за кордон, а мали змогу тренуватися в рідній країні. А якісні об’єкти тільки сприятимуть більш успішним виступам наших спортсменів”, – сказав Гутцайт.

Читайте також:

Карантин карантином, а на біатлон у Поляниці знайшли 70 мільйонів

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено