Івано-Франківськ

На Рожнятівщині згоріла будівля та «Ніссан Альмера»

За минулу добу на Прикарпатті зареєстрували 6 пожеж.

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

“Вчора о 10.12 у Рожнятівському районі с. Сливки зайнялася господарська будівля (гараж та сарай) в приватному господарстві. Вогонь знищив будівлю на площі 80 м кв. та легковий автомобіль «Ніссан Альмера». Причина виникнення пожежі та збитки встановлюють”, – йдеться у повідомленні.

У той же день вдосвіта, в селі Нижній Вербіж Коломийського району сталася пожежа будівлі літної кухні. Вогонь знищив крівлю та перекриття будівлі на площі 40 м кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки. Збитки встановлюють.

Теж від замикання електропроводки вчора вранці у Надвірнянському районі, с. Лісна Терновиця. вогонь вразив господарської будівлі в приватному господарстві на площі 40 м кв. Прямі збитки складають 50 000 грн, побічні – 98 000 грн.

В Богородчанському районі, с. Похівка, горіла суха трава на площі 1000 м кв. А в селі Загір’я Рогатинського рятували від вогню речі домашнього вжитку в приміщенні кімнати приватного житлового будинку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

До слова, вчора у Коломиї, у квартирі будинку на вул. Богуна, рятувальники зафіксували підкоряння їжі на плиті, без подальшого горіння.

Читайте також:

В Пшеничниках на Тисмениччині стався вибух

Пожежа забрала життя власниці будівлі у Надвірнянському районі на Прикарпатті

У Франківську жінка не могла вийти з дому через сміття (Фото)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено