Івано-Франківськ

Будуть судити спільників з Галицького району за оборудку у 580 тисяч гривень

До них застосували заставу у понад 1 млн грн та домашній арешт, а на майно наклали арешт.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно групи осіб за участю посадовців, які заволоділи бюджетними коштами.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Івано-Франківської області, пише ПІК.

За процесуального керівництва Тисменицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох приватних підприємців, сільського голови одного з населених пунктів Галицького району, інженера технічного нагляду та фізичної особи.

“Діючи за попередньою змовою групою осіб, шляхом підробки офіційних документів заволоділи бюджетними коштами в сумі близько 580 тис. грн. Гроші були виділені для здійснення природоохоронних заходів на території однієї із сільських рад на Прикарпатті”, – йдеться у повідомленні.

На стадії досудового розслідування стосовно фігурантів застосовано запобіжні заходи у вигляді застави на суму понад 1 млн грн та домашнього арешту, а на їх майно накладений арешт.

Заходи щодо викриття протиправної діяльності проводились УСБУ в області спільно з ГУ НП в області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 5 ст. 191, ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 209, ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 366, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358 КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:

На Прикарпатті прокуратура вимагає стягнути на користь громади понад 8 млн гривень

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено