Івано-Франківськ

На Богородчанщині непрошений гість обікрав будинок сусіда

Тепер зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна поліція, пише ПІК.

101988354 4280650501975557 1960604428335579136 n

Вчора, 4 червня, під час несення служби на території обслуговування у селі Монастирчани дільничні офіцери поліції Богородчанського відділення помітили раніше судимого за вчинення майнових злочинів, мешканця району, який ніс електроприлади та, помітивши правоохоронців, різко змінив рух.

“Наздогнавши чоловіка,  під час слідкування поліцейські помітили, що він сильно нервує та всіляко намагається уникнути подальшого спілкування. Звідки у нього електротовари – чітко пояснити не зміг. Постійно плутався у своїх словах. Тож для з’ясування всіх обставин події чоловіка доставили у Богородчанський відділ поліції”, – йдеться у повідомленні поліції..

Пізніше правоохоронці з’ясували, що зловмисник через привідкриті балконні двері проник до житлового будинку односельчанина, звідки і поцупив усі виявлені речі. У скоєному останній зізнався.

За даним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.  Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нас у  Telegram

Читайте також:

У Долині зять забив до смерті тестя

В Івано-Франківській області вводяться сезонні обмеження на великоваговий транспорт

 

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено