Івано-Франківськ

У Тлумачі виділили землю атовцям

2 гектари отримав син загиблого учасника АТО.

Депутати міської ради Тлумацької ОТГ розділили 17 гектарів землі між 16 учасниками бойових дій, котрі мешкають у населених пунктах громади, повідомляє ПІК.

sesiya OTG Tlumach

Вчора, на 42-й сесії міськради чи не найбільше часу місцеві обранці приділили земельним питанням. Зокрема, вони прийняли рішення про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою учасникам бойових дій. Майже 17 гектарів землі в урочищі «Біля тополі» (за межами міста Тлумач) розділили між 16 атовцями (14 отримали по 1 гектару, 2 – по 0,7 га). 2 гектари отримав син загиблого учасника АТО з Тлумача Віталія Козака – Олександр.

Як повідомив доповідач – начальник відділу земельних відносин, архітектури та містобудування міської ради Тлумацької ОТГ Василь Безверхів, ця земельна ділянка в урочищі «Біля тополі» – єдина у Тлумачі, яку можна було виділити учасникам бойових дій, іншої «вільної» землі нема.

Депутати також затвердили проєкт землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок трьом учасникам бойових дій із сіл Вікняни та Остриня.

Крім цього, дали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою для поділу трохи більше 3 гектарів землі за межами села Королівка Тлумацької ОТГ на три ділянки, щоб у майбутньому теж передати їх у користування учасникам бойових дій із цього населеного пункту.

Мар’яна Бодак.

Читайте також:

Надорожна сьогодні святкує 600-річчя

Чиновник, який проігнорує запит народного депутата, заплатить від 5 900 до 51 000 гривень штрафу

Приєднуйтесь до нас у  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено