Івано-Франківськ

Мешканець Загір’я Тлумацького району отримав за вбивство 9 років в’язниці

Він зарубав пенсіонерку, яка відмовилась позичити йому 50 гривень, а щоб приховати скоєне, підпалив літню кухню з тілом потерпілої.

Колегія суддів Калуського міськрайонного суду під головуанням судді Любомира Юрчака, винесла вирок 55-річному мешканцю Тлумаччини, повідомляє Калуш ФМ, пише ПІК.

Під час судового засідання чоловік свою вину визнав, розкаявся у вчиненому, просив суворо його не карати. Більш м’якого покарання просила і його захисник. Проте  Колегія суддів призначила остаточне покарання у виді 9 років позбавлення волі.

58c07e647ef470a4da2728f699f4cf8db2b28dee

“Згідно з обвинувальним актом, в грудні 2019 року обвинувачений прийшов до 87-річної сусідки, щоб позичити 50 гривень. Під час розмови з пенсіонеркою, яка в той час знаходилась на подвір’ї, виник конфлікт через відмову у позиці грошей. Чоловік розлютився, пішов до свого будинку, взяв сокиру і повернувся до господарства потерпілої. В подальшому він наніс сокирою кілька ударів по голові старенької. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці”, –  повідомляє пресслужба суду.

Того ж дня, щоб приховати сліди умисного вбивства, чоловік підпалив приміщення літньої кухні. Вогонь знищив житловий будинок жертви.

Як стало відомо ПІК, трагедія сталася торік у маленькому селі Загір’я, яке раніше входило до складу Братишівської сільської ради Тлумацького району. Помешкання самітньої бабусі знаходилось на відстані до кілометра від найближчих сусідів.

Щодо зловмисника, то поки вирок не набере законної сили, він перебуватиме під вартою.

Читайте також:

У Тлумацькому районі оплакують малолітнього утопленика

У Тлумацькому районі перевірили, чи не продають малолітнім спиртне

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено