Івано-Франківськ

У Долині жінка народила вдома шосту дитину

Цією щасливою новиною породілля поділитися з краянами у соцмережі. Та сказала, що порятунку потребує її старший синочок.

Про це повідомляє ПІК з посиланням на Долина Молода.

102457617 538213490180679 7475254596704969209 n

“Доброго дня мої дорогенькі! Хочу поділитися з Вами радісною новиною, я народила 6 дитинку – донечку. Прямо на Юрчикове День Народження! Скажу чесно роди були важкі та стримкі, я народила вдома… Після того приїхала швидка допомога, забрали мене та донечку в пологовий, в мене після пологів почалась кровотеча, втратила багато крові. Пару днів я була в важкому стані. Але зараз я почуваю себе добре”, – пише Юля Кудиба-Дирів.

Жінка додає, що, на перший погляд, вона щаслива Мама! Але спокою не дає хвороба сина Юрчика. В нього появилось багато комплексів, через те, що він погано бачить, він не хоче фотографуватися. Не хоче, щоб хтось в кімнату заходив, як йому діаліз роблять. На це все, дуже важко дивитися.

Жінка просить Бога, щоб швидше відійшла від пологів, бо треба їхати в Франківськ здавати аналізи і з’ясовувати чи відновився Юрчика організм, чи витримає він операцію.

“Впевнена в тому, що ми Юрчикові допоможемо молитвою, а небайдужі люди фінансово. Для нас це велика допомога. Я так би мовити б’ю у всі двері, де відчинять. I звернулася до волонтерів м.Iвано-Франківська, щоб допомогли зібрати кошти на операцію. Звертаюся до всіх НЕБАЙДУЖИХ ЛЮДЕЙ ДОПОМОГТИ хоч 1 гривнею для мого синочка. Разом ми сила, без Вас я і мій син ніяк.   4149 4993 4436 9176“, – пише Юлія Дирів- Кудиба.

Читайте також:

Скромні мери Прикарпаття заробили понад 5 млн 630 тисяч гривень офіційної зарплати

Влада Долини розраховує на кошти фермерів. Що вони скажуть у відповідь?

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено