Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині з’явилася майстерня з переробки пластику (ВІДЕО)

Її заснувала громадська організація " Гірський рятувальний центр".

Про це повідомляють на сторінці центру у Фейсбук, пише ПІК.

Команда Гірського  рятувального центру власними силами заснувала невелику майстерню з переробки пластику EcoREactive.

Мета створення майстерні полягає в тому, щоб вилучати з навколишнього середовища пластик та перетворювати його в корисні речі (лавочки, сувеніри тощо).

“Вже зараз майстерня може переробляти пластикові кришечки, яких ми назбирали на екологічних акціях чимало. Але ми плануємо розширювати свої можливості і для цього нам необхідне додаткове обладнання – термо-прес”, – зазначають активісти.

Ми стартували!Друзі, команда ГО Гірський рятувальний центр власними силами заснувала невелику майстерню з переробки пластику EcoREactive. Мета – вилучати з навколишнього середовища пластик ☘️ та перетворювати його в корисні речі (лавочки, сувеніри тощо)♻️😎Вже зараз майстерня може переробляти пластикові кришечки, яких ми назбирали на екологічних акціях чимало. Але ми плануємо розширювати свої можливості 🧐 і для цього нам необхідне додаткове обладнання – термо-прес.Саме тому ми беремо участь у краудфандинговій кампанії на Спільнокошт – колективне фінансування проектів💰 за підтримки Міжнародний фонд "Відродження"Ми віримо, що власними зусиллями зможемо зробити навколишнє середовище менш забрудненим пластиковими відходами! ♻️🏞🌏Повірте в нас і Ви! ♻️✅https://biggggidea.com/project/majsternya-pererobki-plastiku-ecoreactive/

Gepostet von Гірський рятувальний центр am Donnerstag, 11. Juni 2020

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте також у ПІК:

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено