Івано-Франківськ

На Прикарпатті виділять мільйон гривень на ліквідацію наслідків стихії

Стихія пошкодила 104 житлові будинки, зруйнувала 1 будівлю, 10 км дамб та 11 автомобільних мостів.

Про це повідомила Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

Частково пошкоджені 24 дорожні та 7 пішохідних мостів. Селеві потоки та підняття рівнів води у річках ускладнили рух транспорту на дорогах Верховинського та Косівського районів.

IMG 5135 1

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виділить один мільйона гривень із резервного фонду обласного бюджету. Гроші направлять на допомогу постраждалим районам. Окрім коштів виділять 4 тонни дизпалива і спеціальну техніку.

Найбільшого руйнування стихія завдала жителям Верховинського, Косівського, Коломийського, Снятинського, Надвірнянського та Богородчанського районів, де внаслідок підтоплення пошкоджено сотні будинків, дороги, дамби, берегоукріплення та мости. Наразі наше головне завдання вишукати кошти та резерви для ліквідації наслідків негоди, спрямувати необхідну техніку, щоб допомогти людям відновити житло та забезпечити проїзд”, – повідомив голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

За прогнозами синоптиків, упродовж найближчих днів збережеться дощова погода. Місцями очікують проливні зливи, град, шквалистий вітер.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено