Івано-Франківськ

Рятувальники з 6 областей України допомагають ліквідувати наслідки повені на Прикарпатті

Вчора допомогу населенню надавали 342 бійці особового складу ДСНС, 157 одиниць техніки та два гелікоптери.

4ed37882 7196 4954 abf5 2e1e1084e4c7

У найбільш проблемних точках області діють рятувальниками зведених загонів ДСНС України (101 особа та 35 од. техніки) від Львівської, Волинської, Рівненської, Хмельницької, Київської та Сумської областей.

Про це повідомляє Управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

Щодо виконання конкретної роботи, то зведений загін УДСНС України у Волинській області відкачав воду з 9 присадибних ділянок, 5 криниць та 3 підвалів в м.Галич та с.Залуква Галицького району а також прибрав брудну воду з 11 підвалів, 15 криниць та 6 присадибних ділянок в с.Ямниця Тисменицького району.

Тим часом зведений загін 2-СЦШР м. Дрогобич розчистив 23 м русла річки Ославчанки в с. Білі Ослав та 22 м дороги в смт. Ланчин Надвірнянського району.

Зведений загін ДСНС України у Рівненській області відкачав воду з 9 домогосподарств, 17 криниць та 30 підвалів в с.Прутівка та с.Видимів  Снятинського району. А також з 5 присадибних ділянок в м.Тисмениця та 23 домогосподарств та 42 криниць с.Нижнів та с.Петрилів  Тлумацького району. До того ж рівненські рятувальники працювали у Крихівцях та Ланчині.

Зведений загін ГУ ДСНС України у Хмельницькій області  розчистив від мулу та сміття 33 метри стічних канав в с. Заріччя Надвірнянського району.

Рятувальники з Київської області укріплювали переїзд через річку Безулька насипом кам’янистої суміші 60 куб в селі Яворів Косівського району, а зведений загін ДСНС зі Львівській області  розчистив 35 м дороги в с.Бережниця Верховинського району.

У цьому ж районі загін швидкого реагування м.Ромни Сумської області розчистив 100 м дороги, укріпив опори підвісного моста та берега в с.Ясенів.

Зведений загін з Києва вивіз 80 м.куб сміття, як наслідок повені, з смт. Ланчин Надвірнянського району.

Ліквідація наслідків негоди на Прикарпатті триває.

Читайте також:

У Галичі двоє людей отруїлися чадним газом

Ваш гороскоп на тиждень: з 29 червня до 5 липня

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено