Івано-Франківськ

В Івано-Франківській області ввели нові карантинні обмеження

До 31 липня 2020 року заборонили проводити масові заходи всередині приміщень за участю більше 10 осіб.

Через ускладнення епідемічної ситуації з поширення коронавірусної інфекції в області вводять нові карантинні обмеження та посилюють контроль.

Про це повідомила Держпродспоживслужба Івано-Франківської області, пише ПІК.

“На Прикарпатті спостерігається погіршення епідемічної ситуації та зростання кількості підтверджених випадків захворюваності населення на COVID-19. Причина очевидна – недотримання суб’єктами господарювання та населенням краю запроваджених карантинних обмежень та протиепідемічних вимог”, – йдеться у повідомленні. 

На позачерговому засіданні, 30 червня 2020 року, Регіональна комісія з питань ТЕБ і НС вирішила:

“Заборонити на території області проведення масових заходів (весілля, дні народжень, хрестини, поминальні обіди тощо) в закладах громадського харчування всередині приміщень за участю більше 10 осіб – до 31 липня 2020 року”

Також посилять нагляд за дотриманням громадянами та суб’єктами господарювання вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України. Якщо будуть виявлені повторні санітарні порушення, то заклад можуть закрити.

З повним текстом протоколу № 29 позачергового засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА від 30.06.2020 р. можна ознайомитись за посиланням – http://www.if.gov.ua/files/uploads/protocol%2029%202020.pdf

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

На Прикарпатті знову понад 40 нових випадків коронавірусу (КАРТА)

Як зрозуміти, що ви непомітно вже перехворіли на коронавірус

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено