Івано-Франківськ

Жахлива ДТП в Польщі: горів автобус з 40 українцями

Трьох, найбільш важко травмованих учасників пригоди, евакуювали вертольоти служби повітряної швидкої допомоги. На місці ДТП - згарище.

17 main

5efe0a0c74673 o original

У четвер в Польщі на трасі біля міста Богуславіце (Сілезьке воєводство) зіткнулися вантажівка і пасажирський автобус. У ДТП постраждали 16 пасажирів автобуса – громадян України.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на слова директора департаменту консульської служби українського Міністерства закордонних справ Сергія Погорельцева,пише ПІК.

За словами дипломата, аварія сталася о 13:49 за місцевим часом на автодорозі №1. В автобусі перебували близько 40 громадян України. За попередньою інформацією Генерального консульства України в Кракові, 16 наших співгромадян отримали травми різного ступеня тяжкості.

Шість осіб було госпіталізовано. Зараз один з потрапили в лікарню у важкому стані.

Польське видання “Dziennik Polski”, посилаючись на прес-секретаря міського управління поліції в Ченстохові Марта Качинська, назвало попередню причину ДТП: у автоцистерни, яка перевозила сипучий матеріал, вибухнула шина. Цистерна врізалася в автобус, а потім в автомобіль з причепом, який перевозив легкозаймисті речовини. Обидва вантажівки загорілися.

В автобусі на роботу їхали громадяни України, пише “Dziennik Polski”.

За словами Качинської, всього в ДТП постраждала 31 людина. Трьох найбільш важко поранених евакуювали вертольоти служби повітряної швидкої допомоги, ще семеро людей були доставлені в лікарні в Ченстохові і Радомська. А 18 чоловік відвезли в школу в крушини, де з ними працювали психологи, після чого їх направили в лікарню на обстеження. За даними видання, в аварії отримали травми і рани 32 людини.

А прес-центр польської поліції каже про госпіталізацію десяти чоловік. Серед них водій автобуса, який отримав серйозні поранення.

Читайте також:

Польща скасувала обов’язковий 14-денний карантин для українців

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено