Івано-Франківськ

Кримським морякам, які не зрадили Україну в 2014, Зеленський пообіцяв квартири

Сьогодні українські моряки отримають понад 70 квартир.

Сьогодні в Україні День Військово-Морських Сил Збройних Сил та День працівників морського та річкового флоту. У 2015 році ми знову повернулися до святкування Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України в першу неділю липня.

На урочистостях з нагоди свята виступив президент України та наголосив, що одним з надважливих завдань нашої держави є соціальне забезпечення військових моряків і членів їхніх родин.

Про це повідомляє сайт президента, передає ПІК.

«Найголовніше, про кого ми завжди повинні пам’ятати та піклуватися, – це люди. Це наші військові моряки, їхні родини, гідне матеріальне та соціальне забезпечення для них. Це – завдання номер один», – сказав Володимир Зеленський

Президент також додав, що вірність присязі моряків чомусь була для влади непомітною, і вони жили в жахливих умовах. І наголосив, що сьогодні українські моряки отримають понад 70 квартир. Зокрема, моряки з Криму, які у 2014 році не зрадили Україні.

756e2ffcf0c6902b3d3c01e28a26009b 1593933884 wysiwyg

«Мені соромно, що за весь цей час вони не отримали від держави гідної подяки. Але я радий, що нарешті справедливість перемогла», – сказав він.

Володимир Зеленський зазначив, що це – лише перші кроки у напрямку покращення умов життя військових моряків.

«Я зроблю все, щоб українські моряки відчували, що вони є справжніми супергероями, які дуже потрібні Україні», – наголосив Президент.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Нові паводки на Прикарпатті

5 липня: в цей день наші предки вирушали до лісу, щоб зібрати цілющих трав

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено