Івано-Франківськ

Прикарпаття відвідала Генеральний консул Республіки Польща

Від початку співпраці вже реалізовано 6 проектів польської допомоги.

6 липня з робочим візитом на Прикарпатті побувала Генеральний консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

Консул відвідала управління ДСНС в області, де ознайомилася з пожежно-рятувальною технікою та спорядженням, яке є на озброєнні у прикарпатських рятувальників, а також переглянула відеофільм про нищівну червневу повінь. Під час зустрічі також було обговорено подальшу плідну співпрацю.

“Державна служба України з надзвичайних ситуацій крокує до європейських стандартів безпеки, тому, починаючи з 2016 року, управлінням ДСНС в області та польськими партнерами вже реалізовано 6 проектів польської допомоги, завдяки яким покращуються вміння та навички прикарпатських рятувальників, а також отримується пожежно-рятувальне спорядження, яке значно покращує оперативність дій пожежних підрозділів області”, – йдеться у повідомленні.

zavantazhennya 1 2 zavantazhennya 3

Також Еліза Дзвонкєвіч відвідала Тлумацький та Галицький райвідділи управління ДСНС в області та побувала в дитячому будинку сімейного типу в Галичі, який постраждав через негоду.

«Для нас така співпраця є дуже важливою, адже надзвичайні ситуації не мають кордонів і ми повинні бути готові допомогти один одному в складні часи», – зазначив начальник управління ДСНС в області Володимир Чернецький.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Як на Прикарпатті контролюють кількість шкідників у лісах?

COVID-19: на Прикарпатті є певна тенденція до спаду захворювання

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено