Івано-Франківськ

У Коломиї засудили чоловіка, який на Богоявлення побив тещу

Може здатися дивним, але в суді потерпіла … не наполягала на суворому покаранні зятя.

19 січня 2020 року, коли всі християни відзначають велике свято та приносять з церкви освячену воду, уродженець села Перерів Коломийського району так посварився з матір’ю своєї дружини, що взявся гамселити її кулаками, пише ПІК із посиланням на Єдиний реєстр судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/Review/90132457

Разом з дружиною та двома неповнолітніми дітьми чоловік прийшов до рідні в гості. І замість святкувати, розпочав сварку через те, що теща не хотіла зареєструвати його у своїй оселі. Теща на слова зятя не зважала, а той дедалі більше злився. У розпалі сварки підсудний кілька раз ударив родичку кулаком у голову та в тулуб.

Через це, за результатами судово-медичної експертизи, у жінки були: закрита черепно-мозкова травма зі струсом головного мозку, перелом спинки носа, синці довкола очей, на носі та плечах.

Це може здатися дивним, але теща…не наполягала в суді на суворому покаранні зятя. А він у скоєному зізнався, розкаявся, пообіцяв більше такого не робити. Суд, врахувавши всі обставини справи, призначив горе-зятеві покарання у вигляді 150 годин громадських робіт.

Злата Леміш.

Читайте також:

14 липня: Чи знаєте, чого не можна сьогодні робити?

Ваш гороскоп на тиждень: від 13 до 19 липня

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено