Івано-Франківськ

Червоний Хрест та «Кока-Кола» передали Івано-Франківську обладнання для боротьби з COVID-19

Обладнання отримав обласний перинатальний центр.
Товариство Червоного Хреста України за підтримки фундації «Кока-Кола» передали сьогодні Івано-Франківському обласному перинатальному центру ІФОР обладнання для своєчасного та належного забезпечення життєдіяльності пацієнтів. Зокрема, лікарня отримала 2 монітори пацієнта PG S50, аналізатор електролітів Lab-Analyt – 910 Plus та апарат штучної вентиляції легень Skan Respiro Plus.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

IMG 2330

«Така благодійність медичному закладу включає в себе три поставки: при першій доставили монітори, сьогодні друга – вручаємо аналізатор, – пояснює керівник. – Загальна вартість цих двох поставок склала понад 500 тисяч гривень»,- йдеться у повідомленні.

Третю благодійну допомогу, а це апарат ШВЛ,  центр вже очікує найближчим тижнем.

«Дякую меценатам за благодійність, яку надали для перинатального центру. Оскільки наш заклад знаходиться в першій лінії щодо надання допомоги хворим на коронавірусну недугу, тому обладнання, яке надала фірма «Кока-Кола» у співпраці з Червоним Хрестом є вкрай важлива для нас, щоб якісно лікувати пацієнтів», – зазначив генеральний директор  ІФОПЦ Юрій Павлушинський.

IMG 2316

Про значимість медичного обладнання для лікувальних закладів зазначив і в.о. заступника директора департаменту охорони здоров’я ОДА Володимир Дзьомбак.

«На основі технічної бази лікувальних установ ведеться спостереження за хворими, діагностика, тому те устаткування, яке отримав центр на сьогоднішній день, убезпечить від неправильних дій і допоможе фахово відреагувати на той чи інший стан. Оскільки породіллі знаходяться в групі ризику, ми повинні ретельно моніторити за станом пацієнта і вчасно реагувати на будь-які зміни в їхньому здоров’ї».

 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

На Прикарпатті у водія «Мерседес-Бенц» знайшли зброю та наркотики (ФОТО)

30 мільйонів гривень за спробу обдурити митницю заплатять підприємці

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено