Івано-Франківськ

Економіст, який студентом потрапив яйцем в Януковича, став топ-менеджером Укрзалізниці

З часу його яйцемитання минуло 16 років, але згадують саме цю подію, коли хочуть з'ясувати, про якого саме Романюка йдеться.

06987a4

Дмитро Романюк, який з жовтня 2019 року працював заступником голови Івано-Франківської ОДА, очолив вертикаль управління взаємовідносинами з органами державної влади АТ “Укрзалізниця”.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці, пише ПІК.

“Ми підсилюємо нашу команду досвідченим фахівцем і сподіваємося на плідну спільну роботу і швидкі результати. Ключовим завданням нового директора є забезпечення ефективної взаємодії з органами державної влади, стратегічний менеджмент “, – заявив в.о. голови правління УЗ Іван Юрик.

Дмитро Романюк у 2009 році закінчив Прикарпатський університет ім. Василя Стефаника, а в 2011 році – КНЕУ ім. Вадима Гетьмана. У 2010-2015 роках викладав в Прикарпатському університеті. У 2015 році отримав ступінь кандидата економічних наук.

У 2018 – 2019 роках очолював наглядову раду компанії з управління активами “MG Invest” і був радником з інвестицій компанії “Moris Group”. У 2017 році – керівник по роботі з регіонами України ДУ “Офіс залучення і підтримки інвестицій” UkraineInvest “.

Крайнім місцем роботи Романюка на Прикарпатті була посада заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Читайте також:

На ремонт доріг 87 виборчого округу виділили 404 мільйони гривень

Камери на дорогах збагатили бюджет держави на 52 мільйони гривень

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено