Івано-Франківськ

Луцький терорист відмовився розмовляти навіть з дружиною. Але трьох заручників уже звільнили (ВІДЕО)

Зеленський виконав його вимогу і випустив ролик із закликом дивитися фільм "Земляни".

Про звільнення  перших заручників повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, пише ПІК.

“За результатами тривалих перемовин із чоловіком, який захопив заручників та утримує в автобусі, перший заступник голови Національна поліція України Євген #Коваль вивів 3-х людей”, – йдеться у повідомленні.

#Луцьк:За результатами тривалих перемовин із чоловіком, який захопив заручників та утримує в автобусі, перший заступник голови Національна поліція України Євген #Коваль вивів 3-х людей.Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Gepostet von МВС України am Dienstag, 21. Juli 2020

 

Терориста схопили.

До цього моменту події розгорталися дрматично. На місці присутня відома луцька психологиня Олена Звєрєва. Однак на прохання дозволити їй занести воду заручникам, які перебувають зв’язаними у автобусі, терорист Максим Кривош (називає себе Максим Плохой) категорично відмовився розмовляти, передають Волинські Новини.

“На перемовини до терориста, який захопив автобус із заручниками у Луцьку, привезли його дружину з міста Дубно, що на Рівненщині. Однак, на прохання поспілкуватися зловмисник відмовив їй у грубій формі”, – йдеться у повдомленні.

До слова, нині операція із звільнення людей тривала понад 11 годин. Терорист був налаштований рішуче.

Тим часом видання Страна з посиланням на свої джерела повідомляла, що на запитання чи обговорюються вимоги терориста в Офсі Президента, там сказали:

“Обговорення йде. Важливо правильно оцінити ризики ситуації з усіх боків. Можна відкрити скриньку Пандори …”.

Щодо вимог терориста, то як писав вранці ПІК , чоловік веде публічну комунікацію через соціальну мережу Twitter. Там він виклав вимоги: хоче, аби топ чиновники та олігархи (Аваков, Порошенко, Ахметов, Пинчук, Коломойский, Медведчук та інші записали відеозвернення зі словами: ”Я терорист у законі”.

Від Володимира Зеленського вимагав, аби той сказав: ”Фільм “Земляни” 2005 року, дивитися всім”. До слова, “Земляни” (Earthlings) – американський документальний фільм, який розповідає про проблему експлуатації тварин людьми для одомашнення, розваг, наукових досліджень або з метою виробництва одягу і їжі.

Зеленський виконав його вимогу і випустив ролик із закликом дивитися фільм “Земляни”. Поки цього не сталося, Плохой казав:

“До написаного мені додати немає чого. Ці вимоги виконуються – я відпускаю людей. Поліція не йде мені на зустріч. Ні одного кроку я не бачив, одні провокації.

Заручники в поганому стані. Повний автобус. Одна людина поранена, одна вагітна, одна дитина. Що вам ще цікаво… Не один г**дон, із тих перерахованих мною, не виклав в мережу відеозвернення про те, що я просив”, – сказав Кривош у телефонній розмові з журналістами.

Волинські новини наразі повідомляють, що Кривош до останнього заявляв: люди – в поганому стані. Серед тих, кого він утримує, є один поранений, а також вагітна жінка і дитина.

Інформація доповнюється.

Читайте також:

Ким насправді є луцький терорист?

«Диверсійна група» прибула в гірську частину Прикарпаття: перший день антитерористичних навчань

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено