Івано-Франківськ

Металіст 1925 – Прикарпаття – 3:1

Команда Рідного Краю поступається в Харкові

Світлина від Олександра Дем'янчука.

Футбол. Чемпіонат України 2019/20. Перша ліга. 26 тур

24 липня. м. Харків, стадіон “Металіст”, без глядачів

Металіст 1925 (Харків) – МФК Прикарпаття (Івано-Франківськ) – 3:1


Голи: 
Ямполь, 40 з пен., Дерек, 72, Єрмоленко, 90+3 – Кузьмин, 18.

Прикарпаття: Вульчин, Борисевич, Пастух, Француз, Сікач, Воробчак (Дитко, 52), Вацеба (Дербах, 63), Геник (Шпирка, 75), Семотюк (Цюцюра, 68 (Бойко, 88), Кузьмин, Барчук.

Івано-Франківське “Прикарпаття” досить непогано розпочало матч в Харкові, коли скориставшись розгубленістю в захисних рядах суперника, на 18 хвилині майстерно відрив рахунок у грі Роман Кузьмин.

Світлина від Олександра Дем'янчука.

Щоправда на більше підопічних Володимира Ковалюка не вистачило. Під завісу першої половини зустрічі в досить суперечливому епізоді, після перегляду  системи ВАР арбітрт матчу Євген Арановський призначив пенальті у ворота Остапа Вульчина, яке чітко реалізував Ямполь.

Світлина від Олександра Дем'янчука.

В другому таймі зустрічі гра тривала до забитого м’яча. На жаль, для вболівальників Команди Рідного Краю вдалося провести його саме господарям матчу – харків’янам. Пастух трохи загрався у власному штрафному майданчику, втратив м’яч і після подачі партнера бразилець Дерек головою чітко пробив під штангу. На цьому гра була зроблена, але в компесований час “Металіст 1925” поставив жирну крапку в матчі, розігравши чудову швидку атаку і змусивши втретє капітулювати голкіпера “Прикарпаття”.

Світлина від Олександра Дем'янчука.

P.S. Але вболівальникам Команди Рідного Краю не варто розчаровуватися, адже вже зовсім скоро в Івано-Франківську запрацює супер-пупер-мега Академія футболу, однойменна з назвою місцевої СДЮШОР, яка неодмінно врятує Професіональний футбол на Прикарпатті. Ну або допоможе комусь зайвий раз попіаритися напередодні виборів. Але це не точно (с).

Світлина від Олександра Дем'янчука.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено