Івано-Франківськ

Ваш АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 27 липня – 2 серпня

У Близнюків - відмінний час для відпустки та приємної подорожі, на Раків чекає підвищення зарплатні та кар'єрний ріст.

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3 2

ОВЕН (21.03-20.04). Про спокій можете тільки мріяти. Однак намагайтеся зайняти вичікувальну позицію та зберегти сили. Тоді ваші зусилля приведуть вас до перемоги над обставинами. Постарайтеся стосовно керівництва тримати нейтралітет, інакше в колег виникнуть питання. Не тягніть із вирішенням сімейних проблем, прямо кажіть, що вас не влаштовує. У вихідні відправляйтеся за місто. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Основними подіями можуть стати справи, пов’язані з родиною та домом. У цій сфері зірки пророкують багато нового, ваші близькі люди можуть змінити звичні орієнтири. Пам’ятайте, що будь-які зміни гарні лише в розумних межах. Ви з легкістю зможете усунути практично будь-який конфлікт на роботі та будете досить переконливі на нарадах. Сприятливий день – середа, несприятливий день – понеділок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Почнуть реалізовуватися дуже важливі для вас плани, в першу чергу, це стосується особистого життя. Постарайтеся бути гранично чесними з собою, ця якість дозволить вам стати хазяїном ситуацій. Відмінний час для відпустки та приємної подорожі до моря, що буде досить корисно для вашого здоров’я. Вихідні дні та відпочинок у колі родини принесуть радість. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – вівторок.

РАК (22.06-23.07). Вам таки варто звернути увагу на думку навколишніх. Близькі люди бажають вам добра й можуть дати коштовну пораду. Сприймайте дрібниці, які з вами відбуваються, як сигнали, що вказують, у якому напрямку скорегувати свою поведінку. У професійній сфері на вас чекає підвищення зарплатні та кар’єрний ріст. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не намагайтеся нічого вирішувати за допомогою сили та лайки. Сприйнятливість і гнучкість дозволять досягти гарних результатів. Ви можете опинитися перед необхідністю зробити вибір. Дійте спокійно, обдумано й без поспіху. У вихідні ви можете занадто емоційно реагувати на події, тому варто подбати про те, щоб вони пройшли для вас легко й приємно. Вибирайтеся на пляж або за грибами, проведіть час у компанії друзів. Сприятливий день – середа, несприятливий день – четвер.

ДІВА (24.08-23.09). Вам знадобляться вірний розрахунок, швидке рішення і вміння згуртувати колектив. Ваша активність і енергійність дозволить зрушити з мертвої точки справи, які нагромадилися. При цьому сили краще направити на найважливішу мету, а не розтрачувати їх на дрібниці. Будьте стримані та обережні, не намагайтеся пробити чолом стіну, єдине, чого ви доб’єтеся – головного болю. У вихідні займіться розгрібанням нагромадження домашніх або дачних справ. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – понеділок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Настрій (та й стан) може виявитися абсолютно неробочим. Постарайтеся зібратися, оскільки саме зараз ви зможете вирішити навіть найважчі проблеми в професійній сфері. Якщо, звичайно, не будете витрачати час і сили на критику навколишніх і жалість до себе улюбленого. У вихідні відправляйтеся на природу. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вас чекає справжній фінансовий успіх, справи йдуть вгору, ви відчуваєте, що робите все правильно. Але не забувайте й про особисте життя. Гарний час для відпустки й подорожі, яка вам подарує яскраві події й приємні враження. Вихідні вдалі для планування найближчого майбутнього. Намагайтеся менше сумніватися й більше діяти, тоді ви легко впораєтеся з багатьма проблемами. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви розумні й іронічні, ваші влучні вирази зараз потрапляють прямо в ціль, щоправда, свою думку іноді краще залишити при собі, щоб не зіпсувати відносини з колегами або друзями. На роботі покажіть себе спокійною і врівноваженою людиною, яка не дратується по дрібницях, але й не дозволяє сідати собі на шию. Ваші зусилля будуть відзначені й нагороджені. Вас чекає премія або додатковий заробітокСприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – субота.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Виявляться вдалими поїздки й подорожі. Ваші ідеї й задуми підтримають колеги. Варто навести порядок, усе розкласти по поличках, навіть власні думки й почуття. У вихідні хтось буде пильно стежити за вашими справами і зробить висновки, які можуть серйозно вплинути на вашу долю. Так що не лінуйтеся і не йдіть від відповідальності. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Ваш соціальний статус досить міцний, але вам знадобиться підтримка керівництва. Звертаючись з проханням, проявіть дипломатію й такт. Постарайтеся бути гнучкіше під час обговорення ділових питань з колегами. Не наполягайте на своїй точці зору, вислухайте всі позиції. У вихідні уважно стежте за тим, що відбувається навколо вас, не виключені обман, лестощі й маніпуляції. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – вівторок.

РИБИ (20.02-20.03). Вам необхідно бути уважніше та обережніше. Навколо вас плетуться інтриги. Не вплутуйтеся ні в які, навіть невинні авантюри. Можлива поява нових ідей. В особистому житті ви можете відчути розчарування. Зате у вихідні на вас чекає нова романтична зустріч. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – вівторок.

Читайте також:

Оженився 54-річний заступник прем’єра Шмигаля пан Рєзніков

Як продавчиня з Коломийщини стала кутюр’є тканого строю

Найродючіший в Україні асфальт показали на Прикарпатті

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено