Івано-Франківськ

На Прикарпатті поліцейський збив двох велосипедистів

Пасажир "Ауді А6" також працівник поліції . Після аварії їх відразу відсторонили від виконання службових обов’язків.

01 липня о 17:00 в селі Старі Кути, що на Косівщині, сталася ДТП із потерпілими. Водій автомобіля «Audi A6» та залишив місце події.

Авто наїхала на двох велосипедистів – батька й сина. Першого забрали в лікарню з розбитою головою, останнього – з травмою ноги,

Про це повідомив в прямому ефірі в фейсбуці активіст Віталій Мацьоцький, пише ПІК.

Очевидці аварії кажуть, що двоє чоловіків – водій і пасажир “Ауді” – місцеві поліціянти. До того ж вони були п’яні й втекли з місця аварії, залишивши авто на місці події.

На місце події приїхав й начальник Косівського відділу поліції Роман Запоточний.

“Він (тобто Роман Запоточний -ред.) каже, що справу не замнуть. Також вже точно знають, хто був за кермом й хто був пасажиром. Але прізвища не називають. Особисто мені здається, що це схоже на початок заминання справи”, – каже Мацьоцький.

Як повідомляє пресслужба поліції, після аварії поліцейських відразу відсторонили від виконання службових обов’язків. Начальник ГУНП в області ініціював проведення службового розслідування, після проведення якого вони будуть звільненні з поліції.

За фактом аварії поліцейські Івано-Франківщини розпочали службове розслідування, а ДБР відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

До слова, те, як поліцейський збив людей зафіксувала камера відеоспостереження одного з будинків.

П'яні мусора збили двох велосипедистів. Повне відео буде на каналі https://www.youtube.com/channel/UCsgcqTeRIuzkKUZRSTgl_6g?view_as=subscriber

Gepostet von Віталій Мацьоцький am Samstag, 1. August 2020

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено