Івано-Франківськ

На Прикарпатті витратили 3 мільйони на безпеку жителів

"Хлопчики" та світлові знаки на переходах, дзеркало, камери відеоспостереження, підземний перехід - так турбуються про безпеку мешканців у Брошнів-Осадській ОТГ.

Про це повідомляє Суспільне, пише ПІК.

Через селище проходить центральна траса Стрий-Чернівці-Мамалига.  Після ДТП, в якій травмувалися водій і дитина, почали убезпечувати їзду на дорогах. На трьох пішохідних переходах, де найбільше дітей, – встановили “хлопчиків”. Всього поставили 6 таких фігур. Ціна одного – 6 тис. грн.

30deb59492bdacb2

“Були різні дискусії. Бо ми перші в області, хто встановив цих хлопчиків. Потім уже інші населені пункти з нас взяли приклад”, – каже голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів.

На одному із найнебезпечніших перехресть експериментально встановили одне дзеркало. Згодом їх планують встановити на всіх перехрестях.

37234ca9da277246

Для безпеки школярів незабаром зроблять другий підземний перехід. 8 пішохідних переходів повністю освітили. Встановили світлові знаки.

На території громади поставили понад 70 камер відеоспостереження, каже Назарій Іванів: “От нещодавно був випадок, коли пропала дитина. На камерах відеоспостереження можна було відстежити, коли останній раз і в якому місці бачили дитину”.

За три роки на безпеку громадян з бюджету громади витратили 3 млн грн.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено