Івано-Франківськ

На Прикарпатті в суботу стартує мисливський сезон

На Прикарпатті сезон полювання розпочнеться 8 серпня.

На Прикарпатті традиційно мисливський сезон розпочинається із полювання на пернату дичину. Про це повідомляє Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства, пише ПІК.

На Прикарпатті стартує мисливський сезон

“Дозволяється полювання на качку, лиску, кулика, голуба, гуску, куріпку сіру, фазана, перепела, норця великого. Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день не повинна перевищувати 15 голів, з них – качок – 5; норець великий – 2, лиска – 6, кулик – 10, голуби – 10, гуски – 3, куріпка сіра – 3, перепел – 15”, – йдеться у повідомленні.
На полювання допускатимуть мисливців, які матимуть відповідні документи на право полювання: посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, картка відстрілу на пернату дичину, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання під час полювання собак мисливських порід, на них потрібно мати відповідний паспорт.
Правоохоронці разом із державною лісовою охороною, інспекторами дозвільної системи здійснюватимуть рейдові перевірки документів на право полювання та попередження випадків браконьєрства.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено