Івано-Франківськ

“Немає лічильника у квартирі – сусіди без газу”: у Калуші відключать газ у житловому будинку

3 серпня у будинку на вул. Б.Хмельницького, у Калуші буде припинено газопостачання у через відсутністю лічильника у одній з квартир.

Про це у повідомила Anastasiya Tytysh, опублікувавши у соцмережі фото оголошення, пишуть ВІКНА.

“Я не розумію, то в мене в квартирі відключать газ, бо у горішній квартирі роками ніхто не живе і в них немає лічильника? Це що той Іванофранківськгаз собі придумав? Це взагалі законно?”, – написала жінка.

1596447715 0b207455de5288b78847

Власникам квартир, де немає лічильників газу, радять звернутися в центр обслуговування клієнтів на вулиці Винниченка, 6 з пакетом документів.

У коментарях калушани повідомляють, що стикалися з такою ж ситуацією і змушені були по три-чотири дні обходитися без газу і “ловити” сусідів. Також пишуть, що йтимуть до суду, адже лічильник мають, за газ сплачують, а отже вимикати їм газ через відсутність лічильника у сусіда газовики не повинні.

За словами керівника Калуського відділення “Івано-Франківськгазу” Василя Сагайдака, якщо виявиться що в квартирі, де немає лічильника, справді ніхто не проживає, власники відсутні, наприклад, знаходяться за кордоном, то газопостачання буде відновлено. Утім, за його словами, досвід показує, що нерідко власники знаходяться на місці, але при цьому свідомо не допускають газовиків до своєї квартири і не дають поставити лічильник.

До слова, станом на минулий тиждень у Калуші не мають лічильників газу всього 47 квартир.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено