Івано-Франківськ

У Рожнятівській районній лікарні створили кімнату відпочинку для медиків (ФОТО)

Кімнату відпочинку створили за сприяння "Молодої Просвіти Прикарпаття".

Про це повідомляє “Молода Просвіта Прикарпаття”, пише ПІК.

кімната відпочинку для медиків

Кімнату відпочинку вирішили облаштувати через те, що лікарня є опорною Також тут висока захворюваність на коронавірусну інфекцію, отже і більша навантаженість на медиків.

“Робота у захисних костюмах сильно виснажує. Нам потрібно якось знімати стрес, щоб повертатися до лікування пацієнтів з новими силами. Тож знайшли вільне приміщення у хірургічному корпусі та почали потроху його облаштовувати для нашого відпочинку. — розповідає заступник директора з медичної частини у Рожнятівській ЦРЛ Олександр Пицків. — А завдяки “Молодій Просвіті Прикарпаття” у кімнаті є нові меблі, телевізор, холодильник, мікрохвильова, кавомашина. Така техніка дуже потрібна, бо тепер можна підігріти їжу, випити каву. Перегляд телепередач також сприяє відпочинку”.

Для того, щоб розслабитися та відновити сили, молоді лікарі за власні кошти придбали більярдний стіл та гру в дартс.

кімната відпочинку для медиків у Рожнятевікімната відпочинку для медиків у Рожнятові

“Я як лікар за освітою знаю, що медикам доводиться багато часу проводити на роботі, а з початком пандемії з’явилися нові ризики, які тільки додають стресу. Лікарям та медсестрам необхідний куточок відпочинку, куди можна прийти після кількох годин роботи і просто посидіти на м’якому дивані, попити кави з колегами. Такі звичні для людей ритуали допомагають медикам відволіктися від проблем та покращити свій емоційний стан”, – каже керівниця проєкту Євгенія Бардяк.

 

кімната відпочинку для медиків

 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено