Івано-Франківськ

Шестеро косівських випускників отримали високі бали ЗНО, двоє – 200

Двоє випускниць набрали 200 балів з англійської мови та історії України. А решта учасників ЗНО, четверо отримали від 190.

Про це повідомляє Косівська райдержадміністрація, пише ПІК.

Найвищі бали на ЗНО у 2020 році серед випускників закладів загальної середньої освіти Косівського району здобула учениця Косівського ліцею №1 ім. Я. Мудрого Стренчак Соломія Ігорівна, яка з англійської мови набрала – 200 балів, з історії України – 199 балів, з української мови і літератури – 197 балів.
Також хорошими результатами оцінювання відзначилися учні інших навчальних закладів загальної середньої освіти району. Так, учениця Косівського ліцею №1 ім. Я. Мудрого Соколюк Богдана Ярославівна з історії України набрала – 200 балів, учениця Старокутського ліцею Лащук Анна Михайлівна з української мови і літератури набрала – 197 балів, а з історії України – 195 балів, учениця Старокосівського ліцею Скоропанюк Іванна Петрівна з української мови і літератури набрала – 196 балів, учень Косівського ліцею ім. І. Пелипейка Грималюк Іван Іванович з географії набрав – 195,5 балів, учень Косівського ліцею ім. І. Пелипейка Тинкалюк Василь Васильович з української мови і літератури набрав – 195 балів.
“Мудрі діти, які навчаються у Косівському районі і показують найвищі результати, — для нас усіх це велика честь. Ми горді за дітей, які старалися, багато працювали і досягли такого високого результату”, – зазначив голова Косівської РДА Петро Івасишин.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено