Івано-Франківськ

Перед кабінетом голови ОДА люди з Надвірнянщини домагаються відповіді на болюче питання

Область виділила на ремонт дороги 51 млн, але ремонту так і немає.

Сьогодні 17 липня, о 8:30 ранку, в селі Пасічна Надвірнянського району люди перекрили дорогу, щоб привернути увагу обласної влади до затримки з її ремонту, пише ПІК.

Йдеться про дорогу Надвірна-Бистриця, яка зараз є не проїзною, а  надзвичайно проблемною –  вже три роки.

В червні 2020-го  нарешті відремонтували 3,5 км. із 12,8 км., які планують привести до ладу. З того часу дорожньої техніки тут ніхто не бачив. Попри те, область виділила додаткові кошти на ремонт: з початкових 25 млн сума збільшилася до 51 млн гривень.

Люди бояться, що таку суму освоїти до осені не вдасться і проблема перейде на наступний рік. Бо робити ремонт в осінні дощі і заморозки – це викидати державні гроші на вітер.

На жаль, надвірнянцям ніхто не пояснює, коли на дорозі Надвірна-Бистриця відновляться ремонтні роботи. Щоб вияснити нарешті це питання, сьогодні вранці представники Пасічнянської ОТГ разом зі своїм головою Андрієм Гундою, приїхали в ОДА. Однак перед кабінетом голови вони почули «Їдьте, смажте картоплю. Або ми заберемо назад виділені кошти».

117765129 938214316686891 2834819416703296485 n

Посланці Пасічнянської громади холоднокровно віднеслися до цієї незваженої думки і залишилися в надії, що їх все ж таки прийме голова і пояснить цю дивну ситуацію.

– Вранці о 8 годині, я був у Пасічній, де люди перекрили дорогу. Вони хочуть прискорити її ремонт, і я теж за це, хоча знаю, що зараз в області ремонтують багато доріг і можуть виникати певні неузгодженості. Попри те, я теж хочу почути, коли ми приступимо до запланованого, – сказав кореспондентові ПІК голова ОТГ Андрій Гунда.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено