Івано-Франківськ

На Прикарпатті водолази-рятувальники застерегли від біди 16 дітей

Інспектори Галицької, Івано-Франківської та Коломийської рятувально-водолазних станцій провели бесіди з батьками, які втратили контроль за своїми малолітніми дітьми.

21 серпня 2020 року чергова зміна Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснила 6 рейдів моточовном, повідомляє Управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

“Під час рейдів не допущено до плавання на надувних кругах 4 дітей (вік 8-10 років), які були без нагляду дорослих. З батьками, які втратили контроль за своїми малолітніми дітьми проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах”, – йдеться у повідомленні.

Чергова зміна Галицької рятувально-водолазної станції в місті Галичі не допустила до купання 3 дітей (вік 10-14 років), які були без нагляду дорослих. А також зупинила в забороненому, небезпечному місці “героїзм” 4-х підлітків, які стрибали у воду, використовуючи мотузку, прив’язану до дерева. З дітьми та підлітками проведено профілактичні бесіди. Цього діти покинули територію водойми.

Чергова зміна Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия не допустила до плавання на надувному матраці 5 дітей (вік 5-7 років), які були без нагляду дорослих. Звичайно, що після цього батькам довелося мати розмову з рятувальниками.

Окремий рядок у статистиці рятувальників на воді за останню добу – нетверезі на відпочинку. Таких зафіксували 4 громадян. Провели роз’яснювальну бесіду та попросили  покинути територію водойми. Так чоловіки “під градусом” й зробили.

Читайте також:

На Тлумаччині шукають 12-хлопчину. Мабуть, втопився (ОНОВЛЕНО)

22 серпня – день святого Матвія: що не можна робити?

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено