Івано-Франківськ

ВАШ ГОРОСКОП на тиждень: 31 серпня – 6 вересня

Левам наступний тиждень обіцяє успішне завершення фінансових справ. У Терезів можливий службовий роман.

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3Goroskop 5

ОВЕН
Наберіться сил і терпіння, тиждень складний. Можливе посилення головних болів, травми від ударів або порізів. Щоб не витрачати свої ресурси, не поспішайте, якщо можливо, відпочиньте. Значне внутрішнє перенапруження призводить до занепаду сил.

Слід дотримуватися особливої обережності у разі користування колючо-ріжучими предметами, вогнем, побоюватися перезбудження і спалахів агресивності, уникати бійок. Заняття спортом допомагають перебувати в спокійному стані.

ТЕЛЕЦЬ
Хороший період для дружнього спілкування, для любові, шлюбу і сімейного життя. Період сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських і впливових осіб. Від них можна чекати розуміння, допомоги та підтримки, матеріальної і фінансової.

Не виключене зав’язування службових романів. З’являється можливість оптимально вирішити багато виробничих і комерційні проблеми. Особливо вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю.

БЛИЗНЮКИ
Легко можете впіймати на логічній помилці партнера або опонента, завдяки чому можете отримати певні бонуси. Озвучуйте свої ідеї, побажання, не бійтеся робити конструктивні зауваження, перегляньте спосіб своєї активності і зможете вийти на новий рівень у багатьох сферах.

Вас можуть провокувати, але намагайтеся не вступати в конфлікти, менше сперечатися, дбайливо розпоряджайтесь своїми ресурсами — фізичними, психічними і матеріальними.

РАК
Це хороший період для кохання, шлюбу, для зміцнення дружби з протилежною статтю, для проведення свят, вечорів, зустрічей. З’являється можливість покращити сімейні стосунки, ви здатні дати багато радості й задоволення вашим рідним і близьким.

З’являється більш оптимістичний погляд на речі, зростає Вашафізична привабливість. Тож Ви можете скористатися цим під час встановлення контактів із протилежною статтю, чи то начальство, чи підлеглі, чи ділові партнери.

ЛЕВ
Зростає впевненість у собі, сила волі, здатність реалізації планів, розумова активність. Легше долатимуться перешкоди, тому протягом цього тижня ви здатні виконати великий обсяг роботи.

Потрібно зібратися силами і виконати все, що раніше відкладали. Ваші конструктивні дії дозволять вам бути в центрі уваги. Зростає підтримка співробітників і партнерів. Фінансові справи протягом тижня будуть доведені до успішного завершення.

ДІВА
Підвищується ваша творча активність, яка допомагає не тільки вам, а й оточенню розробляти нові ідеї, впроваджувати чинні проєкти, правильно використовувати свій талант, а також отримані знання у своїй професійній діяльності.

Хороший період для ділових переговорів, підписання угод. У контактах і зв’язках стаєте дуже активними й енергійними, залучаєте до себе увагу. Наполегливість у вираженні своїх інтересів допомагає багато чого досягти.

ТЕРЕЗИ
Період сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських осіб і впливових осіб. Від них можна чекати розуміння, допомоги та підтримки. Не виключені службові романи.

Ваш оптимізм дозволить вам оптимально вирішити багато виробничих і комерційних проблем. Ви отримаєте радість від спілкування з коханими і членами сім’ї. Слушна нагода для аналізу своїх уподобань і почуттів, ви правильно оцінюєте партнера та його ставлення до вас.

СКОРПІОН
Ви можете знайти особливі переваги, завдяки давнім друзям або ситуаціям, у яких зможете проявити свою індивідуальність. Вам приходять нові ідеї, ви дивитесь в майбутнє, будуєте плани і знаходите підтримку однодумців.

Це хороший період для залучення спонсорів. Велику роль відіграють друзі, у яких можна шукати підтримки й розуміння. Слушна нагода продумувати нові проєкти. Варто більше довіряти інтуїції, передбаченню.

СТРІЛЕЦЬ
Зростає підтримка колег, ви зможете заслужити схвалення від керівництва, активно впливати на думку компаньйонів у бізнесі. Сміливість, рішучість, особиста активність і ініціатива допоможуть вам багато чого досягти.

Заплануйте на цей період офіційні візити, відвідування офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи. Ви активні в спілкуванні, у ствердженні власної думки і вираженні своїх інтересів. Це може неоднозначно вплинути на ваші сімейні та любовні стосунки.

КОЗЕРІГ
Для розв’язання ділових проблем і вашого просування, необхідні самодисципліна і підхід до питань з холодною головою. Можливі контакти з цікавими людьми, професіоналами своєї справи. Відвідуйте конференції, виступайте, спілкуйтеся — і ви зможете зав’язати нові, зокрема й міжнародні зв’язки на основі наукових або інших інтересів.

Посилюється філософське сприйняття дійсності, збільшується ваша психічна сила, завдяки чому ви здатні впливати на розум вашого партнера і членів сім’ї.

ВОДОЛІЙ
Тиждень непередбачуваний, так що не ображайтесь на тих, хто підводить вас, запізнюючись, додає незручності. Ви можете страждати через відсутність гармонії в особистих взаєминах. Варто більше довіряти інтуїції. Можуть бути різні сюрпризи, серед іншого й неприємні.

Слушна нагода для того, щоб провести час з дітьми і коханою людиною, зайнятися творчими справами. Хороший період для купівлі сучасної техніки, для продумування нових проєктів.

РИБИ
Не слід приймати важливих рішень, бо в стані невпевненості в собі можна легко припуститися помилки. Зведіть до мінімуму можливість особистих зіткнень, протистояння з керівництвом і владою, офіційними організаціями.

Вас потягне до сильних, енергійних людей, але підтримувати відносини з ними ви зможете тільки на взаємовигідних умовах. На цей період краще відкласти розваги, участь у світських заходах, зустрічі та побачення.

Читайте також:

У Коломиї рятували голуба, у Калуші ловили вужа

Художник з Тлумаччини малює пейзажі на кленових листках (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено