Івано-Франківськ

Вибір ПІК: кіно і книга

Щовихідних ми радимо прибічникам ПІК, яку книгу варто прочитати та який подивитися фільм.

Кіно
Сьогодні ми радимо до перегляду кінострічку – “Візит інспектора” (2015 рік) – драма, детектив, трилер.

«Культурно прийшов, культурно розслідував» – мабуть, найкраща характеристика для англійського фільму, заснованого на знаменитій п’єсі Д. Прістлі.

screenshot 1

Події розгортаються у величезному особняку Артура Берлинга, великого промисловця. Вся родина збирається в будинку, щоб влаштувати святкову вечерю. Але ідилію руйнує візит інспектора поліції Гула, який розслідує підозріле самогубство дівчини на ім’я Єва Сміт. Гул підозрює в причетності до того, що трапилося не тільки Артура, але і інших присутніх за столом, і відразу заявляє, що має намір поговорити з кожним …

p520 1008093

Чи зможе інспектор Гул розкрити цю заплутану справу?

Книга

Сьогодні хочеться порадити новинку сучасної української літератури – «Моцарт 2.0.» — нова історія від Доржа Бату, автора українських бестселерів «Франческа. Повелителька траєкторій» та «Франческа. Володарка офіцерського жетона».

cd3732 w1600

Книга переносить  Вольфганга Амадеуса Моцарта у сучасний Нью-Йорк. Йому прийдеться пристосовуватися до сучасного світу, адже це його шанс на нове життя. Як він себе поведе? Як буде жити? Адже його дивує в сучасному світі все: метро та галас, одяг, особливо жіночий, спосіб життя, звички й манери людей. І тут у здивованого Моцарта з’являється нова подружка…
Єдине, що незмінне – це Моцарт і музика. Але чи зміниться його стиль?

У цій книжці переплітаються вигадка й реальні та дуже цікаві факти про життя і творчість Моцарта.
Важливо, що книга  є сучасною, її доповнюють цікаві та дотепні ілюстрації і QR-кодам із відеороликами, що розкривають секретики створення книжки та дають змогу читачеві поринути в особливу атмосферу цієї історії.

Цікавого вам читання та перегляду!

З Вами Надя Дзінько, ПІК.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено