Івано-Франківськ

Перша заступниця голови ОДА Марія Савка відвідала Крилос (ФОТО)

2 вересня Марія Савка в рамках робочої поїздки до Галицького району, побувала в Крилосі.

Разом із керівництвом району посадовиця ознайомилася зі станом виконання ремонтних робіт на вулиці Пастернака, в селі Крилос. Вулицю було затоплено внаслідок червневої повені. Через зруйновану дорогу, яку залило водою, люди втратили можливість під’їзду до своїх осель. Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пише ПІК.

Савка відвідала Крилос

Наразі освоєно вже 30% запланованих коштів, які виділено з резервного фонду державного бюджету. З використанням спеціальної техніки проводиться ремонт основи дороги в Крилосі, а також виправлення профілю основи з додаванням нового матеріалу.

Ремонт вулиці в Крилосі

Марія Савка наголосила на важливості відновлення цієї життєво значущої для місцевих жителів магістралі та, зважаючи на задовільні темпи відновлення дороги, висловила впевненість, що до кінця місяця об’єкт буде зданий.

Перша заступниця голови ОДА відвідала Крилос

 

До слова, невелике сучасне село Крилос на Івано-Франківщині, розташоване в мальовничій місцевості – межиріччі Дністрових притоків, річок Лімниці та Лукви – в давню давнину було величною столицею Галицько-Волинської держави, відомою з давньоруських літописів як місто Галич, що дало ім’я цілій Галичині. Також село Крилос відоме на всю Україну прочанське місце, де кожного року, в першу неділю серпня, там відбувається Всеукраїнська проща, на яку сходяться та приїжджають люди з усіх куточків нашої країни.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено