Івано-Франківськ

У Калуші більше не видаватимуть дозволи на автономне опалення

У Калуші припиняють видачу дозволів на автономне опалення. Після 10 вересня калушани вже не зможуть отримати відповідний дозвіл.

Про це повідомляє Калуська міська рада, пише ПІК.

“У  зв’язку із проведенням робіт КП “Водотеплосервіс” з підготовки систем центрального теплопостачання та внутрішньобудинкових систем  теплопостачання до опалювального сезону 2020-2021 років та їхнього гідравлічного випробовування,видача дозволів на  встановлення автономного опалення тимчасово припиняється”, – йдеться у повідомленні.

У Калуші припинять видавати дозволи на автономне опалення

До слова, раніше ВІКНА про відключення від централізованого опалення у Калуші  ще 10 будинків. Їхні мешканці, які досі користувалися такою послугою, зможуть отримати фінансову допомогу на встановлення індивідуального опалення (її розміри визначили торік виходячи з вартості електричного опалення). Причому на вирішення питання теплопостачання своїх квартир вони мають  мало часу – з жовтня центрального опалення у їхніх будинках вже не буде.

В цілому на допомогу на встановлення індивідуального опалення претендують власники 111 квартир. Розмір допомоги на однокімнатну квартиру становить  4500 гривень, на двокімнатну квартиру  — 6500 гривень, трикімнатну — 8500 гривень, чотирикімнатну — 10 500 гривень.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено