Івано-Франківськ

ДТП на Рожнятівщині: за минулу добу в районі сталися дві аварії (ФОТО)

ДТП на Рожнятівщині сталося в Брошнів-Осаді та селі Сливки. 

ДТП на Рожнятівщині: в результаті обох дорожньо-транспортних пригод постраждали люди. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пише ПІК.

  • 6 вересня, о 18.00 годині в Брошнів-Осаді 38-річний водій керуючи автомобілем “Део Ланос”, здійснив зупинку транспортного засобу на своїй смузі руху з метою здійснити поворот ліворуч в двір свого житлового будинку, де він проживає. Коли автомобіль знаходився в нерухомому стані, в задню частину автомобіля, здійснив наїзд автомобіль Фольцваген Т4, під керуванням 39-річного водія проживає с. Рошняте, який не обрав безпечної швидкості руху та дистанції між транспортними засобами, внаслідок чого  33-річна пасажирка автомобіля “Део Ланос” проживає смт. Брошнів-Осада, отримала тілесні ушкодження та госпіталізовано в Рожнятівську ЦРЛ.

ДТП на Рожнятівщині Брошнів-Осада

ДТП на Рожнятівщині, авто в'їхало в авто

ДТП в Брошів-Осада, постраждала жінка

  • Цього ж дня на годину пізніше у селі Сливки, 22-річний водій, мешканець села Ясень керуючи мотоциклом “Хонда”, номерний знак відсутній, не врахував дорожньої обстановки та не обравши безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мотоциклом “Шінерай х-треіл 200”, який рухався назустріч в напрямку с. Небилів, під керуванням 17-річного водія, позаду якого був пасажир.

Внаслідок зіткнення водії мотоциклів та пасажир отримали тілесні ушкодження.

Фото фейсбук-спільноти “Рожнятівські вісті”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено