Івано-Франківськ

Вам може попастися заражена пліснявою суміш. Бережіться!

Держспоживслужба в Івано-Франквській області попередила споживачів та операторів ринку харчових продуктів про небезпеку.

Заражена пліснявою суміш рослинного походження стала темою швидкого оповіщення, яке  надійшло до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, повідомляє Держспоживслужба області, пише ПІК.

Постачання суміші відбувалося, зокрема, з Королівства Данія (виробник : Gronvang Food Аps. Vejen; вантажовідправник: NaturliFoodF/S. Vejen). Суміш імпортувалась в Україну (отримувач: ТОВ « Сільпо Фуд», вул. Бутлерова,1, м. Київ,02090).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, що її потрібно вилучити. І впродовж двох робочих днів повідомити про це в управління.

Заражена пліснявою суміш, на жаль, не має конкретної назви у повідомленні  Головного управління Держпродспоживслужби. Проте, про її наявність управління просить повідомляти за тел.: (0342) 511389, 511392.

Читайте також:

На Прикарпатті стартує впровадження аграрного реєстру

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено