Івано-Франківськ

Ремонт доріг життя на Прикарпатті: інспектує Марія Савка (Відео)

Цього року Уряд виділив на відновлення доріг місцевого значення на Прикарпатті суттєвий ресурс - понад 523 мільйони гривень.

Ремонт доріг на Прикарпатті у 2020 році став доброю прикметою року. Та якщо відновлення мережі автошляхів державного значення досягло 80 відсотків, то місцеві дороги – їх називають дорогами життя, потребують більшої уваги.

Так вважає перша заступниця голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка, повідомляє ПІК.

Пані Савка зазначає, що на балансі ОДА знаходиться понад 3 тисячі доріг місцевого значення. Цього року держава виділила на їх ремонт понад 523 мільйони гривень. Це великий фінансовий ресурс, частина якого ефективно використовується у Рогатинському районі.

Днями Марія Володимирівна проінспектувала завершення ремонту на частині дороги Лопушня  Медуха. Йдеться про відрізок між Верхньою та Нижньою Липицею, на відновлення якого спрямували близько 30 мільйонів гривень.

Нинішнього року це уже друга дорога на Рогатинщині, яку вдалося якісно відремонтувати. Спочатку відновили частину шляху Жовчів – Данильче.

Ремонт доріг продовжується. Зараз Марія Савка сприяє тому, щоб у жовтні розпочати ще один проєкт. Йдеться про ремонт дороги міжнародного значення М-12 Стрий – Тернопіль, яка пролягає майже через тридцять сіл Рогатинщини.

Які кроки вже здійснені для реалізації цього проєкту – дивіться у відео.

 

Читайте також:

Марія Савка відвідала Галицький район з інспекцією (ФОТО)

Марія Савка: «В управлінні областю є, так би мовити, багато коридорів…» (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено