Івано-Франківськ

Немає аналогів в районах області: в Тлумачі облаштували вело- та скейт-парк (ФОТО)

В Тлумачі, у міському парку облаштували вело- та скейт-парк.

В місті багато молодих людей займаються спортом, тож була необхідність у такому майданчику. Про це повідомляють на сайті Тлумацької міської ради, пише ПІК.

“Втілити проєкт із облаштування у міському парку вело- і скейт-майданчика запропонувала Молодіжна рада Тлумаччини та молодь міста. Також з проханням обладнати спеціальний майданчик, де б діти та молодь могли займатися екстремальними видами спорту до мене неодноразово зверталися юні тлумачани та їх батьки”, – зазначив міський голова Роман Круховський.

Тлумач вело-скейт парк

Через відсутність такої споруди в місті молодь займалася даними видами спорту там, де тільки вбачала можливість: на підніжжі пам’ятників, тротуарах, пандусах, сходах тощо. Тепер ж у любителів екстремальних видів спорт можуть займатися у вело- та скейт-парку, аналогів якого в області поки немає.

В Тлумачі облаштували вело-скейт парк

“Спеціально обладнаний простір, аналогів якого у районних центрах області на сьогоднішній день немає, стане місцем для проведення активного дозвілля у місті та чудовим оновленням у міському парку. Кататися на новому майданчику можна на роликах, скейтах, трюкових самокатах та велосипедах, але чітко дотримуючись правил поведінки та перебування на майданчику”, – наголосив автор проекту, координатор співпраці Тлумацької громади з програмоюDOBREВасиль Гузій.

Тлумач, спортивний парк

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено