Івано-Франківськ

Прикарпатці можуть втратити субсидію, якщо до 1 жовтня не погасять борги за газ

45% клієнтів-субсидентів, які не погасять борги за газ до 1 жовтня, можуть втратити право на субсидію.

У випадку наявної простроченої понад місяць заборгованості за спожитий газ, загальна сума якої перевищує 340 грн, – житлова субсидія на наступний сезон призначатися не буде. Про це повідомляє “Івано-Франківськгаз Збут”, пише ПІК.

Прикарпаття, субсидія, боржники за газ

“1 жовтня наша компанія передасть в органи місцевого самоврядування, а саме в їх структурні підрозділи з питань соціального захисту населення, інформацію щодо наявності  заборгованості за спожитий газ споживачами, котрі претендують на отримання субсидій”, – зазначила Леся Хараїм, начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут”.

Люди мають всі можливості оплатити рахунки за газ дистанційно.

Для них працюють онлайн сервіси сайту 104.ua: Особистий кабінет, мобільні додатки для Android та iOS, а також вайбер-бот. Також була розроблена експрес-реєстрація, яка дозволяє  створити Особистий кабінет на сайті 104.ua всього за один дзвінок.
Для цього потрібно подзвонити з мобільного телефону до Контакт-центру за номером 067 65-65-104 і повідомити оператору номер особового рахунку (він є в платіжці кожного клієнта). Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього.

На час карантину “Івано-Франківськгаз Збут” не застосовує штрафні санкції за прострочення
оплати за спожитий газ, а також не припиняє постачання газу боржникам. Однак наявний борг
буде підставою для скасування субсидії.

До слова, станом на 1 вересня 101 921 клієнтів ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” отримували від держави допомогу на оплату житлово-комунальних послуг. При цьому, понад 46 тисяч з цих домовласників боргують за спожитий газ суму в 13 233 185 грн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено