Івано-Франківськ

На Снятинщині провели олімпійські уроки (ФОТО)

Подія відбулась вчора, 17 вересня, у чотирьох навчальних закладах Снятина.

Олімпійські уроки #BeActive проходять в рамках Європейського тижня спорту. Про це повідомили у відділенні НОК України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

На Снятинщині провели олімпійські уроки #BeActive

До «Олімпійського уроку #BeActive» долучилися відомі спортсмени-олімпійці з Прикарпаття та представники відділення НОК України в Івано-Франківській області, а саме: Тетяна Ляхович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, володарка кубку Європи, срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи 1999 року, учасниця ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в м. Сідней (Австралія), ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) та ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), Дарія Згоба – заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року з спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), Володимир Антонець та Марія Чемерис – представники відділення.

Учні старших класів Снятинського ліцею імені М.Бажанського першими прийняли естафету олімпійського уроку. Після офіційної частини відбулася розминка з олімпійцями. Діти та вчителі виконували вправи запропоновані Дарією Згобою та Тетяною Ляхович. На завершення гості вручили дітям подарунки з символікою НОК України.

Наступною зупинкою естафети був ліцей імені В.Стефаника. Після вітальних слів та бесіди з олімпійцями ліцеїсти продемонстрували гостям свої вміння та навички гри у футбол.

Далі естафета “Олімпійського уроку #BeActive” перейшла до ліцею імені А.Лотоцького, де діти взяли участь в рухливих естафетах за участі спортсменів-олімпійців, а останньою зупинкою символічного олімпійського факелу був спортивний майданчик снятинського ліцею “Інтелект”, на якому учні 6-х класів повернули всіх присутніх у древні часи, коли лише зароджувались Олімпійські ігри.

На Прикарпатті провели олімпійські уроки #BeActiveолімпійські уроки #BeActive у Снятині НОК України в Івано-Франківській області олімпійські уроки #BeActive119783415 2674538406143994 1366636609016574501 o.jpg? nc cat=100& nc sid=8024bb& nc ohc=0aXaqgWPZKcAX Yhydy& nc ht=scontent.fdnk6 1

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено