Івано-Франківськ

З понеділка відновить рух пасажирський транспорт у Калуші

Рушать міські автобуси загального користування, в тому числі «пільгові» рейси. А з 22 вересня відновлять рух автобуси до садово-городніх ділянок.

avto  large

Пасажирський транспорт у Калуші був призупинений через те, що місто перебувало у “червоній” зоні карантину.

“Інформуємо, що з 21.09.2020 року буде відновлено рух міського  пасажирського транспорту загального користування, в тому числі «пільгові» рейси, а з 22 вересня  буде відновлено рух автобусів до садово-городніх ділянок”, – повідомляють на офіційному сайті Калуської міської ради, пише ПІК.

Щоправда, перевезення пасажирів буде здійснюватися за умови дотримання обмежувальних заходів передбачених для помаранчевого рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.  Забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску.

Пасажирський транспорт у Калуші відновить рух завдяки тому,  що  з 3.00 ночі 21 вересня місто буде віднесене до «помаранчевої зони» карантину. Таке рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З 21 вересня на маршрутах курсуватимуть комунальні автобуси. Два з них – по маршруту №6 К «Карпатська кераміка – Лікарня» та по одному працюватиме на маршруті №3 «Рем – Загір’я» та №8 Б «Карпатська кераміка – Височанка», повідомляє владний сайт Калуша.

Читайте також:

На Франківщині в одного з водіїв виявили 4,88 проміле алкоголю в крові

ДТП на Прикарпатті: з вантажівки визволяли водія

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено