Івано-Франківськ

На Прикарпатті зафіксували порушення під час виборчої кампанії

Йдеться про порушення строків проведення агітації та розміщення білбордів без вихідних даних.

Протягом 21-22 вересня  спостерігачі ОПОРИ фіксували на Івано-Франківщині порушення щодо встановлення агітаційних білбордів.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА, пише ПІК.

21 вересня у Івано-Франківську спостерігачі ОПОРИ спільно із працівниками поліції зафіксували  білборди із агітацією за  політичні партії «За майбутнє» із написом «Політична партія за майбутнє успішної країни. Приєднуйся» та «Української Галицької партії» із написом «Українська Галицька Партія. Християнська демократія», які мали необхідні вихідні дані, але були розміщенні поза строками проведення агітації, визначені Виборчим кодексом.

Також зафіксовано білборди із агітацією за політичні партії, розміщення яких порушують не тільки строки проведення агітації, а й розміщені без необхідних вихідних даних. Йдеться про партії «Слуга народу»,  «Голос»,  «Європейська солідарність» та «Перемога Пальчевського».

Зафіксували порушення й в області:

  • У Калуші зафіксовано білборди «Української партії» – «Завжди разом із громадою», «За майбутнє» – «Політична партія за майбутнє успішної країни. Приєднуйся» та УГП із написом «Українська Галицька Партія. Християнська демократія»,  які мали необхідні вихідні дані, але були розміщенні поза строками проведення  агітації.
  • Також у Калуші були розміщені білборди політичних партій із порушенням строків проведення агітації та без необхідних вихідних даних. Зокрема білборди «Слуги народу», ЄС, «Перемоги Пальчевського».

23.09 Ivano Frankivshchyna Kalush ES 1

  • У Косові ідентична ситуація. Але окрім ЄС та «Слуги народу» з порушенням строків проведення агітації та без необхідних вихідних даних також розміщені білборди партій «Перемога Пальчевського» та «За майбутнє».
  • У Верховині також зафіксовано білборди  з агітацією за політичні партії розміщенні з порушенням строків проведення агітації та без необхідних вихідних даних від ЄС та «Слуги народу» .

23.09 Ivano Frankivshchyna Verhovyna ES

  • У Коломиї білборди з агітацією за політичні партії із порушенням строків проведення агітації та без необхідних вихідних даних розмістили: ЄС, «Слуга народу», «За майбутнє», «Платформа Громад», «Батьківщина», «Самопоміч», «Сила і Честь» та УНП.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено